Сгъваема маса-огледало

Модулна маса-огледалоМасата, която ще ви представим днес е едно изключително интересно мебелно решение от италианската фирма Porada, а дизайнерът е П. Боргоново. Тя е от типа на компактните модулни мебели и е чудесно интериорно решение за малки пространства. Затова, ако разполагате с ораничено място и масата за хранене е рядко използвана мебел, днешното ни предложение може би е точно това, от което се нуждаете.

Верни на стила си да намират перфектния баланс между форма и функционалност Порада ни предлагат „умна“ мебел, която лесно се трансформира от стенно огледало с дебела дървена рамка в малка стилна маса за хранене. Това е възможно с помощта на патентован от тях заключващ механизъм, който позволява да е подвижна и същевременно удобна за употреба.

Иновативната маса се предлага в различни цветове и с разнообразни завършеци, които правят дизайна семпъл и с класически стил.

Не знаем колко от вас ще имат време да се прибират и разгръща тази „маса-огледало“, но си мислим, че една наистина страхотна идея си заслужава да се отбележи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back to Top