За реклама

Последна промяна: юли 23rd, 2019 в 10:50 am


Ако искате да представите бизнеса си в MebelenBlog.com, по-долу ще откриете информация за възможностите за реклама в сайта ни.

В случай, че имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас през формата за контакти с Мебелен Блог тук

Цени за реклама в Мебелен Блог

Тип рекламаЦена без ДДС
Текстова реклама
• с готов текст 15.00 лв.
• с подготовка на статия (500 думи)25.00 лв.
• с подготовка на статия (1000 думи)40.00 лв.
• представяне на продукти в статия10.00 лв. / продукт
Афилиейт реклама10% от покупка
Банер реклама100.00 лв./месец

Мебелен Блог е собственост на фирма И Пойнт ЕООД, която е регистрирна по ДДС. При поръчка на реклама, издаваме данъчна фактура, с начислен ДДС

Реклама чрез статии в Мебелен Блог

Текстовата реклама в Мебелен Блог представлява публикуване в блога на статии, които отговарят на определени критерии.

Имате две възможности за спонсорирано публикуване на текстове в Мебелен Блог:

 • чрез статии, с подаден от вас текст
 • чрез статии, с подготвен текст от наша страна

Отстъпки

Ако се интересувате от дългосрочни взаимотношения с Мебелен Блог, практиката следната: стартиране с фиксирана цена за една статия и, с натрупване на броя подадени статии, цената се преразглежда по определена схема. При подаване на няколко текста заедно, цената ще бъде допълнително преразгледана.

Допълнителна информация

 • при желание от ваша страна, за всяка статия, предлагаме еднократно публикуване на линк към нея на страниците на MebelenBlog във Facebook и Pinterest, което е включено в цената на статията.
 • всяка нова статия излиза като първа в списъка на първа страница. При публикуване на следващ текст, той измества предишния.

Реклама с подаден текст от клиента

Ако изберете този вид реклама в Мебелен Блог, ще трябва да ни изпратите текста, който искате да публикуваме. Той ще бъде разгледан, редактиран (при нужда) и, ако отговаря на изискванията ни, публикуван на сайта в тридневен срок като „Спонсорирано съдържание“.

Изисквания към готовите текстове

С цел да осигурим качествено и полезно съдържание в блога, имаме следното изискване към текстовете:

 • текстът да е съдържателен и уникален (да не е публикуван в интернет);
 • темата на статията да е свързана с тематиката на блога (интериор, екстериор, направи си сам, мебели, обзавеждане, фън шуй, полезни съвети за дома и т.н.);
 • съдържание с минимум 400 думи;
 • текстът да съдържа максимум 3 линка към вашия уебсайт, страница във Facebook или друго място, към което искате да насочите читателите.

Реклама с подготовка на текста от страна на Мебелен Блог

Ако изберете ние да подготвим статия за вас, стъпките са следните:

 • избор на тема или ключова дума или фраза за статията;
 • визуални материали – ако искате да използваме конкретни визуални материали в статията (снимки, лога и други), трябва да ни ги изпратите;
 • изпращане на до 3 линка, които искате да присъстват в статията (допустими са вариации – един линк, който ще поместим 3 пъти или само веднъж, два линка, единият от които ще повторим, или в статията ще има само два линк и т.н.)
 • преглед и одобрение на съдържанието на статията
 • публикуване на статията

Продуктова реклама в Мебелен Блог

Имате възможност за реклама на конкретни продукти в Мебелен Блог. Това означава, че вие ни подавате информация за продуктите, а ние пишем статия, в която ги включваме с линк до страницата на продукта във вашия уебсайт.

Банер реклама в Мебелен Блог

В Мебелен Блог предлагаме и възможност за банер реклама. Тъй като регулярно променяме дизайна на уебсайта, в зависимост от текущия му вид, можете да избирате от няколко позиции, по-голямата част от които са видими от всяка страница на уебсайта.

За банер реклама трябва да ни изпратите изображението, което искате да поместим в блога, както и линк, който да се отваря при клик на банера.

Размерите на избораженията са в зависимост от избраната позиция.

Афилиейт реклама в Мебелен Блог

Мебелен Блог предлага възможност за афилиейт реклама. Тя може да се осъществи по няколко начина, но на този етап предлагаме само лично препращане на клиенти към вашия магазин.

Често получваме запитвания от клиенти за изработка на мебели или друго обзавеждане по поръчка във връзка с поместена статия по темата. В такива случаи, можем да прехвърляме тези клиенти към вас и да получаваме съответна комисионна при сключена сделка.

За заявка на реклама или допълнителни въпроси, оставаме на разположение тук

Back to Top