Коженият стол не е само за офиса!

Последна промяна: ноември 3rd, 2021 в 01:27 am


Коженият стол не е само за офиса!Коженият Ви стол може би е сред най-старите придобивки в интериора на дома Ви. В действителност, това е един от онези елементи, които интериорните дизайнери може би не обичат особено, тъй като сравнително трудно се вписват в останалата част от стаята, освен ако жилището Ви не е с изключително луксозно обзавеждане. В офиса разбира се нещата стоят по различен начин, но в тази статия ще говорим за столовете от кожа у дома. Те са маркер за успех, но също така тази мебел е изключително плътна и комфортна, като по този начин помага за цялостното Ви отпускане, когато потънете в нея. Следвайки няколко прости принципа, които ще Ви кажем по-долу, Вие ще можете да запазите луксозния и стилен вид на стола от кожа, който да се впише чудесно в дома Ви.

Променете цвета на кожения стол. Само с тази проста стъпка може да осигурите неподозирана гъвкавост и съвместимост на стола Ви с останалото обзавеждане. При промяната е добре да заложите на нещо нестандартно, нещо, което не се вижда всеки ден. Препоръчваме нежно синьо, което ще Ви накара да се почувствате като в СПА център и ще Ви отпусне моментално със сядането на стола. Цветът може да е в богата гама от палитрата в зависимост от Вашето желание, разбира се. Ако синьото Ви се струва твърде смело, но все пак Ви харесва идеята да пресъздадете плажните нюанси в стаята, където се намира коженият Ви стол, можете спокойно да се доверите на различните нюанси на кафявото, които са по-неутрални – от пясъчно до класическото тъмно кафяво.

На пазара се предлагат и антични или състарени кожени столове, които в момента са изключително актуални. Те са с разнообразни дизайни, а моделът може да е по Ваш избор в зависисмост от стила на интериора и предпочитанията Ви. Можете и да купите истински античен стол, втора ръка. Част от чара, който имат тези столове, е в това, че с времето кожата се с понапукала и набръчкала, а това създава винтидж усещане. Можете да подсилите това чувство, като комбинирате употребяван (или производствено състрен) стол с класически цветове като махагоново червено или тъмно кафяво.

Днес на пазара можете да откриете и различни аксесоари към кожените столове, които са създадени за допълнителното Ви удобство, например табуретки, на които да повдигате краката си, за да отпочинат след дълъг работен ден. Също така можете да добавите и много възглавници в различни размери и в различни цветове, десени и материи. По този начин можете коренно да промените усещането, което несъмнено кожените столове създават – за работна офис атмосфера. С добавянето на различни аксесоари, Вие ще го направите неразделна част от домашния интериор и всеки път, когато го видите, усещането ще е, че е време за почивка и отпускане.

Back to Top