Кухненска декорация: нов живот за хладилника

Обикновената бяла, черна или сива врата на хладилника ви изглежда твърде скучно? Имате право!

Ам-ам..! Fridge | stickerix.comВ стандартния цвят на вратата на хладилника няма нищо вълнуващо, особено ако искате кухнята ви да е модерна и декорирана. Разбира се, може да си кажете, че вратата на хладилника не е най-важното и забележимо място в кухнята ви, но веднъж познали възможностите й като аксесоар, чрез който можете да добавите ярки, стилни и интересни елементи към кухненското обзавеждане, вероятно ще промените мнението си.

Прочетете статията и сами ще се убедите, че колоритно изглеждащият хладилник е част от дизайна на модерната кухня.

Хладилникът лесно може да се превърне в притегателен център на обзавеждането на модерната кухня. Това е така, защото той е един от най-големите елементи в нея и не е трудно да се превърне във впечатляващо произведение на изкуството, използвайки изключително прости, леснодостъпни и евтини материали като боя и стикери.

Bosch, Smeg, ARDO и други производители големи кухненски уреди са често експериментират с външния вид на вратите на хладилниците. На пазара вече могат да се видят свежи цветове като червено, жълто, оранжево, светло зелено, синьо или лилаво, както и хладилници с красиви изображения на вратата.

Но нужно ли е да си купувате нов хладилник, само заради освежаването на интериора в кухнята? Не, разбира се, особено когато можете лесно да го постигнете и сами. Ето няколко идеи:

Стикери – всеки ден нова идея!

Стикер за хладилник Ку-ку... Fridge | stickerix.com

Стикерите са хит напоследък! Използват се за всякакви възможни повърхности, а и са лесно достъпни. Можете да поръчате стикер почти навсякъде, по ваша идея и с какъвто искате дизайн. Не е трудно да харесате картинка от интернет – стига да е подходяща за печат, вие имате нова украса за кухнята.

Стикерите ви дават свобода да добавите само лек акцент, да комбинирате различни елементи, както и да промените изцяло визията на вратата на хладилника си, като я облепите изцяло.

А, когато определена визия ви доскучае, лесно можете да премахнете стикера и да поставите нов. Или просто да добавите към старите елементи нови и да постигнете свежа арт комбинация.

 

Бои и маркери – развихрете въображението!

Декорация за хладилникАко не искате да лепите стикери, или смятате, че успешно можете да ги заместите и със стандартните магнитчета за хладилник, има и друг вариант – да изрисувате ръчно вратата на уреда.

На пазара има различни видове бои и покрития, които можете да използвате за целта – влезте в някой магазин за художници и те ще ви препоръчат най-добрия избор. Винаги можете да вземете и боя или маркер, който може да се почисти  – така спокойно ще оставите децата да развихрят въображението си и да допринесат творчески за интериора у дома. А защо и вие самите да не се включите с някоя оригинална идея?

 

 

 

Разгледайте нашата галерия и, дори да не намерите точно своята комбинация, може да ви хрумне някоя идея:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back to Top