Интериорна идея: Капучино с канела

Последна промяна: ноември 3rd, 2021 в 01:26 am


Интериорният дизайн на апартамент, кръстен с ароматното име „Капучино с канела“, не е нов проект, но ни вдъхнови много. Точно затова и разказваме за него от първо лице, въпреки че нямаме участие в осъществяването му:

Искахме да превърнем този апартамент в нещо специално. Лайтмотивът, който избрахме, беше „капучино с канела”. Затова съобразихме цветовата гама и атмосферата с него. Всички тонове са много нежни, близки един до друг и ненатрапващи се. Комбинацията им създава уют и излъчва топлина.

Интериорен проект на антре - Капучино с канела

Изградихме частична стена, изграеща ролята на параван, зад който скрихме кухнята. Така не нарушихме цялостта на преходното помещение, но същевременно обособихме всекидневната. Естествено преобладават ваниловите и канелени нюанси –сякаш можеш да ги усетиш във въздуха.

Интериорен проект на спалня - Капучино с канела

Тъй като трябваше да разположим антрето в дълъг и тесен коридор, се спряхме на няколко семпли, но ефектни елемента. Задължителното огледало, няколко реда закачалки, разположени един под друг и разчупена етажерка, която да побере всички онези неща, които трябва да намерим бързо преди да излезем. Гардеробът в дъното остана да побере всичко останало.

Всекидневната обзаведохме с много модерните напоследък мебели с гланцови повърхности. Едновременно изискани и красиви. Удобното канапе допълнихме с ниска холна маса и симпатичен кръгъл килим, отново в бяло. Големите прозорци изпълват помещението със светлина.

Интериорен проект на хол - Капучино с канела

За нашите клиенти остана удоволствието да се върнат след дълъг и изморителен ден в приказния си апартамент, да забъркат топла шоколадова напитка с канела и разположени на канапето да си отпочинат.

Източник: Ачерно
Back to Top