Удобен диван, който се превръща в двуетажно легло

Последна промяна: януари 29th, 2015 в 04:54 am


Какво виждате на тази снимка? Може би просто диван за дневна, но.. почакайте и ще Ви покажем нещо невероятно! За целта просто погледнете по-долу.

 

Диван, който става на двуетажно легло

Комфортен диван - двуетажно легло

Дизайн на двуетажно легло от диван

И…. воала! Това е Frankencouch – комбинация от диван и легло с модерна и стилна визия. Отпускащ широк диван през деня, изтънчено двуетажно легло през нощта. Дори има парапет за осигуряване на Вашата безопасност. Единственото, за което се чудим е какво предпазва леглото да падне на земята и може ли един човек сам да превърне дивана в легло?

Говорейки за мебели с двойно приложеие, смятаме, че този диван-двуетажно легло би паснал чудесно в детската стая, особено ако детето Ви вече е тийнейджър или студент, който има нужда от собствено пространство, където да се среща с приятели. А може да поставите дивана в гостната и едновременно с това да осигурите комфортно място на нощувка на гостите си, когато се наложи.

Но дори да решите да го използвате просто като диван или само като легло, тази мебел ще е прекрасно допълнение към обзавеждането на дома Ви с изчистените си линии, приятния цвят и модерния дизайн.

За съжаление не можем да Ви кажем все още каква е цената на този интересен диван. Също така не знаем и кога ще се продава в България. Но можете да отправите запитване да бъде изработен специално за Вас по поръчка – така ще сте сигурни в качеството на материалите и в това всеки детайл да е направен качествено, а също така ще можете да изберете цвета, вида на тапицерията, както и размерите.

2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.