13 грешки не трябва да допускате в дома си, дами

Последна промяна: ноември 3rd, 2021 в 01:26 am


В mebelenblog.com често ви даваме идеи за това как може да изглежда интериорния ви дизайн и обзавеждането на дома ви. В тази статия обаче ще ви покажем как не трябва да изглежда.

1) Прекалено много украшения

Прекалено много интериорни аксесоари

„Много хубаво не е на хубаво“, както са казали хората. Тази стара мъдрост важи напълно и когато става дума за интериорен дизайн. „Не боядисвайте цялата къща розово и не слагайте панделки на всичко,“ казва дизайнерът Никол Фулър. „Това не е секси.“

2) Изкуствени цветя

Изкуствени цветя

За тях дизайнерът Сюзън Ферие казва: „Аранжиментите с изкуствени цветя казват: „Предадох се и няма надежда за мен““.

3) Фоторамки, тип колаж

Фоторамки, тип колаж

Става дума за фоторамките, в които сте слагали снимки на вас и вашите най-добри приятели в училище. Докато симпатичният младеж, с когото излизате не попита: „Коя е тази симпатична блондинка на снимката?“… и това не сте вие.

4) Плюшени животни (особено тези на леглото леглото)

Плюшени играчки

„Направете място за човешката любов“, казва дизайнерът Джон Кол. „Ние всички имаме спомени с нашите любими плюшени играчки, но това е мястото, където те трябва да останат… в нашите спомени“, допълва Райън Уайт.

5) Вдъхновяващи цитати

Вдъхновяващи стикери с цитати

На пръв поглед изглежда като самопомощ и мотивация. „Вдъхновяващите цитати от всякакъв вид, особено тези, които изразяват нужда, във всички случаи се тълкуват като вик за помощ“, казва Ферие.

6) Евтино легло

Евтино легло

Качественото легло ще ви накара да се почувствате като кралица! „Изискана жена трябва да има хубаво спално бельо“, казва дизайнерът МА Алън.

7) Козметика и лични продукти, разхвърляни навсякъде

Козметика навсякъде

Да, разбира се, че трябва да имате козметика, но хората не трябва да знаят колко много работа изисква да сте толкова красива, колкото сте. „Малко дискретност по пътя“, добавя Уайт. „Намерете място в банята, която е далеч от чужди погледи“.

8) Колекция от кукли от детството

Колекция от кукли

Според интериорния дизайнер Алън, това може да бъде страховито и да изплаши хората.

9) Семейни снимки до леглото

Семейни снимки до леглото

Просто не е секси.

10) Изобилие от снимки на вашия домашен любимец

Снимки на домашния любимец

Да, може би домашният ви любимец е по-сладък от семейството и приятелите ви, но колаж на стената, посветена на вашия четириног приятел никога не е добра идея, казва дизайнерът Никол Фулър

11) Котешка къщичка-дърво

Котешка къщичка-дърво

„Дами, зная, че котките са много сладки и пухкави, но да видя застлана с килим къщичка за котки в дома, когато вляза за първи път в него, наистина не задава верния тон“, казва интериорният дизайнер Райън Уайт. „Всички се страхуват от лудата, самотна дама с котките“ добавя Алан.

12) Сувенири от гимназията

Сувенири от гимназията

Тяхното време вече е отминало.

13) Твърде много несъответстващи си мебели

Несъответстващи си мебели

Няколко различни елемента привличат интереса, но твърде много различни неща стават объркващи, казва интериорният дизайнер Никол Фулър.

Back to Top