Отпразнувайте Свети Валентин в банята

Страхотни идеи за банята на Свети Валентин

Предлагаме ви страхотни идеи за интериора на банята, придружени със снимки, които ще ви помогнат да изкарате един незабравим Свети Валентин с любимия си човек. Всички знаем колко важна е декорацията на банята, а когато става дума за Денят на влюбените направо е непростимо да не се възползвате от невероятните възможности, които тя ни предлага.

Разбира се, за да разпалите страстта и да се насладите на една прекрасна романтична вечер, е необходимо да създадете и подходяща атмосфера, а не да разчитате единствено на вече постигнатата красота в това помещение. Това всъщност не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед, дори можете да останете изненадани от лекотата, с която ще го постигнете.
И така, нека започваме

Светлината в банята

Приглушено осветление в различните кътчета на банята
Първо ще отделим внимание на осветлението в помещението. Приглушеното осветление може а свърши чудесна работа за атмосферата. Можете да поставите осветителни тела на няколко места в помещението. Ефектът ще бъде невероятен, ако малки светлини почертават някои от елементите в банята. Така можете да откроите ваната като център на банята, което е търсеният ефект в нощта на Свети Валентин. Ето и една снимка, която да ви даде идея.

Подчертаване на ваната като фокус на банята

Камина в банята

Камина за повече романтика в банята
Може би ви звучи малко странно, но камината наистина прави чудеса с интерирора в банята. Поставянето на камина, разбира се е инвестиция, която се прави в дългосрочен план, а не само заради една романтична вечер, но ако имате такава, тя със сигурност ще повлияе благоприятно на усещането за комфорт и романтика.

Свещи

Свещите променят тотално интериора на банята
Свещите са традиция за създаване на романтична атмосфера. А това важи в пълна сила и когато искате повече уют и приятна атмосфера в банята. На пазара вече има достатъчно богат избор от размери, форми и цветове, които можете да съчетаете изключително успешно с интерора на банята си. Като допълнение, можете да поставите и една червена роза като акцент, тъй като тя е един от основните символи на Деня на влюбените и съответно е задължителен елемент от празничната украса.

Свежи цветя и аромати

Свежи цветя и ароматни соли за повече романтика в интериора на банята
И като споменахме за розата, като символ на празника, свежите цветя са чудесна идея за създаване на романтична атмосфера, а подходящите аромати, добавени към декорацията, със сигурност ще нажежат атмосферата. Поставете вази с цветя на няколко места в банята, а ако имате увивни саксиени растения, можете да развихрте въображението си напълно и да създадете интериорна декорация, достойна за Клеопатра! Напълнете ваната и разтворете ароматни соли в нея, за постигане на още по-интимна атмосфера. Няма как да пропуснем и роозвите листенца, които са класика в жанра – посипете ваната с тях и вечерта ще бъде наистна незабравима!

Допълнителни елементи

Кристал и шампанско - задължителни елементи в празничния интериор
Има още две неща, които няма как да пропуснете при създаването на празнична атмосфера за Свети Валентин – кристал и шампанско! Кристалните чаши имат невероятен ефект за съзадаване на настроение, а начинът, по който свещите се отразяват в тях, създава и усещае за лукс и елегантност.

Комбинация от декоративно осветление и свещи в банята

Комбинацията на декоративно осветление и свещи също е отлична идея. Добавете декоративни аксесоари като керамични вази, свещници и купички с ароматни масла – те също могат да направят чудеса с интериора на банята ви за Свети Валентин.

Огледалото прави чудеса с интериора на банята и помага за настроението на Свети Валентин

Още една идея е добавянето на голямо огледало в банята. Не само че визуално увеличава пространството, а по този начин ще удвои броя на свещите, които сте поставили около него, но то носи и голяма доза еротика в интериора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back to Top