10 начина да превърнете жилището в дом

Домът не е само пространство, но и усещане за топлина. уют и удобство. За да го постинете, можете да направите някои малки промени в интериора на жилището си и без да разберете кога, то ще се превърне в истински дом!

Растителност в банята – какво да изберете според фън шуй?

Независимо дали изграждате дизайна на интериора си според фън шуй, в тази статия ще откриете предимствата на поставянето на растителност в банята, както и някои допълнителни съвети и идеи, които да ви помогнат да я направите пространството по-приятно.

Влагоабсорбатор или вентилатор? Кое е по-добро за банята?

В апартамента или мазето ви се е появил мухъл? В банята се образува конденз? Чудите ли се как да се отървете от излишната влага?
Ако сте стигнали до този въпрос, вероятно сте попаднали на много статии, в които се препоръчва вентилатор или влагоабсорбатор, които да ви спасят от излишната влага.
И така, кое да изберете: влагоабсорбатор или вентилатор за банята?

6 цветя за по-свеж въздух в стаята

Последна промяна: ноември 3rd, 2021 в 01:23 amВъздухът в затворени помещения е прекалено сух и лесно се насища с прах, въглероден диоксид и други отрови за човешкия организъм. Понякога дори прозорецът да е постоянно отворен, това не …

Безплатен онлайн софтуер за декорация на интериор и екстериор

Най-хубавите неща в живота, обикновено са безплатни, нали? Е, с помощта на интернет, имаме възможност да им се наслаждаваме в големи количества. В тази статия поместваме списък с безплатен онлайн софтуер, който може да ви предложи различни възможности при декорацията на интериора и екстериора на вашите дома, вилата или офис. Надяваме се така да ви помогнем да постигнете мечтания интериорен дизайн с по-скромен бюджет.

Back to Top