Душ система или душ кабина – кое да изберем за банята?

Съвременните душ системи и душ кабини предлагат различни функционалности, които да ви предоставят перфектното релаксиращо спа преживяване в банята. Научете какви са разликите между двете.

Съвременни тенденции в банята: интериорен дизайн на баня през 2022 година

Банята вече не е само функционално помещение – тя е място за релаксация, почивка и лично пространство, като същевременно съвременният интериорен дизайн на баня поставя акцент върху простора, удобството и практичните решения в малките бани с тоалетна.

Растителност в банята – какво да изберете според фън шуй?

Независимо дали изграждате дизайна на интериора си според фън шуй, в тази статия ще откриете предимствата на поставянето на растителност в банята, както и някои допълнителни съвети и идеи, които да ви помогнат да я направите пространството по-приятно.

Влагоабсорбатор или вентилатор? Кое е по-добро за банята?

В апартамента или мазето ви се е появил мухъл? В банята се образува конденз? Чудите ли се как да се отървете от излишната влага?
Ако сте стигнали до този въпрос, вероятно сте попаднали на много статии, в които се препоръчва вентилатор или влагоабсорбатор, които да ви спасят от излишната влага.
И така, кое да изберете: влагоабсорбатор или вентилатор за банята?

Тенденции в мивките за баня

Последна промяна: ноември 3rd, 2021 в 01:26 amЩо се отнася до банята, вече няма нищо стандартно. Мивката за баня е извървя дълъг път последните няколко години, за да остане просто купа, предназначена да отвежда водата към канала. …

Back to Top