Модерни интериорни врати в ярки цветове

Последна промяна: ноември 3rd, 2021 в 01:26 am


В тази статия ще ви дадем няколко идеи как да използвате по-смели цветове за интериорните врати. Обикновено, когато нашите клиенти поръчват вътрешна врата, се спират на класическия бял цвят или различни дървесни нюанси. По-ярките цветове са предпочитани при нестандартни интериорни решения.

Новите тенденции в световен мащаб обаче наблагат на ярки цветове за интериорните врати.

Както вече споменахме, когато става дума за фиксиран цвят на интериорната врата, класически всеки се спира на класическия бял цвят. По тази причина повечето вътрешни врати в различните домове си приличат изключително много. Нашата работа е не само да ви предложим индивидуален модел врата за интериора, но да ви покажем и разнообразие от цветове, които ще направят вашата врата уникална и запомняща се, като същевременно подхожда и на интериора ви.

С ярките и нестандартни нюанси не само ще се отличите, но и ще прогоните монотонността във вътрешното обзавеждане.

Новите цветове за интериорни врати

Както се вижда на снимките, модерният дизайн на интериорни врати залага на ярките и необичайни цветове и нюанси (розово, зелено, дори черно с разнообразни елементи).

Вижте няколко примера:

Розовото-лилавото е един от най-често избирните цветове не само за детски стаи, но и за разнообразяване на интериора. Към тях често се добавят различни елементи, които служат като свързващ елемент с останалите елементи, включени в обзавеждането.

Модерни интериорни врати в розово-лилаво

 

Ако горното предложение ви се струва твърде смело, можете да изберете по-малко натрапчив цвят или няколко преливащи нюанса. На снимката по-долу виждате чудесен пример за пеливане между лилаво и синьо, което е чудесно съчетано с цветовете на спалнята.

Нови интериорни врати в синьо

 

Интериорната врата може и да е в класическо бяло, но да добавите модерен акцент към нея. По-долу виждате пример за бяла интериорна врата, фрезована с розов елементи.

Бяла интериорна врата с фрезовани цветни елементи

Съчетаването на различни цветове може да добави много динамика и модерен изглед в интериора ви. С подобен модел интериорна варата Вашето обзавеждане ще блести с оригинална индивидуална визия.

Интериорна врата в синьо-зелено

Back to Top