Интериорен дизайн в стил Шаби шик (Shabby chic)

Шаби шик (в превод от английски „опърпан шик“) е интериорен стил, който на пръв поглед изглежда неглиже, но всъщност е доста кокетен, а и не изисква много усилия и средства. 

Интериорни стилове за легла и спални

Дизайнът на интериора определя цялостния вид и темата на леглото. Без оглед на големината или дизайна, той ще повлияе на покритията, визията и усещането за мебелите. Виж как се пресъздават различните интериорни течения в мебелния дизайн на легла и спални.

Индустриален интериорен дизайн

Последна промяна: май 30th, 2016 в 01:43 pmКакто обещахме наскоро, в тази статия представяме индустриалния интериорен дизайн с неговите основни положения.

Средиземноморски стил – пленителен и елегантен

Последна промяна: януари 24th, 2017 в 10:37 pmСредиземноморският стил в обзавеждането и архитектурата включва в себе си испанския, италианския и гръцкия стил. Интериорът на къщите е повлиян от естествената красота на средиземноморската брегова линия. За южната част …

Обзавеждането в постмодернистичния интериорен дизайн

Вече описахме какво представлява постмодернистизмът като течение в интериорния дизайн. В тази статия ще разкажем малко повече за спецификите на мебелите и обзавеждането, характеризиращи това движение. Първо ще се спрем на няколко популярни дизайнери-постмодернисти. Тук можем да …

Back to Top