Условия за ползване

Авторските права върху съдържанието на блога www.MebelenBlog.com са собственост авторите, публикуващи в сайта, както и на собствениците на домейна. Копиране на целия сайт или на части от съдържанието му е възможно само след изричното съгласие на собствениците. При разрешение за препечатване, цитирането на www.MebelenBlog.com е задължително, а сайтовете трябва да поставят връзка към източника.

Отговорността за мненията в сайта носят единствено техните автори. За цитиране на мнения от MebelenBlog.com извън него, трябва да поискате разрешение както от автора на мнението, така и от собствениците на блога.

Правила за съдържанието

Порнографски и нецензурни материали

* Порнографски и нецензурни материали са изображения или клипове, които съдържат актова фотография, сексуално-ориентирани материали или материали, които MebelenBlog.com определя като неподходящи.

* Порнографски материали с търговска цел – не се разрешава публикуването на съдържание, чиято цел е търговия с порнографски материали или привличане на посетители към подобни сайтове.

Съдържание, подбуждащо към омраза

Читателите и потребителите нямат право да публикуват материали, подбуждащи към омраза на базата на раса, етнически произход, религия, увреждане, пол, възраст, сексуална ориентация и полова принадлежност.

Съдържание, подбуждащо към насилие

Потребителите и читателите нямат право да публикуват директни заплахи за насилие срещу отделна личност или група от хора.

Лична и поверителна информация

Не се разрешава неупълномощеното публикуване на лична или поверителна информация, като например номера на кредитни карти, номера на лични карти и номера на шофьорски книжки и други документи представляващи лични данни.

Използване на чужда самоличност

Не се разрешава използването на чужда самоличност в блога, когато това е с цел да обърка или заблуди останалите.

Теми и оформяне на съдържанието на публикациите

Моля, преди да пуснете нова тема, се уверете, че вече няма такава в блога. Желателно е публикациите да са ясни и съдържателни, да казват нещо ново и полезно за читателя и да са свързани с тематиката на блога.

Реклама

Допуска се реклама и представяне на фирми в публикациите, но те трябва да са част от смислена статия с интересна информация.

Връзки към други сайтове или реклама под каквато и да е друга форма са разрешени само след изричното разрешение на MebelenBlog.com.

Пишете на кирилица и граматически правилно

Моля пишете мненията и статиите си на кирилица и граматически правилно. MebelenBlog.com е български сайт и официалният език и писменост в него са българските. Коментари, написани на кирилица, но съдържащи например „4″ вместо „Ч“ или „6″ вместо „Ш“, са силно нежелателни.

Коментари, написани изцяло на латиница, ще бъдат изтривани!

***

С влизането или регистрирането си в блога, Вие декларирате, че сте запознати с настоящите Условия за ползване на блога.

MebelenBlog.com си запазва правото да променя Условията за ползване на блога по всяко време, без изрично да уведомява за това потребителите.

Последна промяна: 24.03.2014 г. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back to Top