Условия за ползване

Авторските права върху съдържанието на блога www.MebelenBlog.com са собственост авторите, публикуващи в сайта, както и на собствениците на домейна. Копиране на целия сайт или на части от съдържанието му е възможно само след изричното съгласие на собствениците. При разрешение за препечатване, цитирането на www.MebelenBlog.com е задължително, а сайтовете трябва да поставят връзка към източника.

Отговорността за мненията в сайта носят единствено техните автори. За цитиране на мнения от MebelenBlog.com извън него, трябва да поискате разрешение както от автора на мнението, така и от собствениците на блога.

Правила за съдържанието

Порнографски и нецензурни материали

* Порнографски и нецензурни материали са изображения или клипове, които съдържат актова фотография, сексуално-ориентирани материали или материали, които MebelenBlog.com определя като неподходящи.

* Порнографски материали с търговска цел – не се разрешава публикуването на съдържание, чиято цел е търговия с порнографски материали или привличане на посетители към подобни сайтове.

Съдържание, подбуждащо към омраза

Читателите и потребителите нямат право да публикуват материали, подбуждащи към омраза на базата на раса, етнически произход, религия, увреждане, пол, възраст, сексуална ориентация и полова принадлежност.

Съдържание, подбуждащо към насилие

Потребителите и читателите нямат право да публикуват директни заплахи за насилие срещу отделна личност или група от хора.

Лична и поверителна информация

Не се разрешава неупълномощеното публикуване на лична или поверителна информация, като например номера на кредитни карти, номера на лични карти и номера на шофьорски книжки и други документи представляващи лични данни.

Използване на чужда самоличност

Не се разрешава използването на чужда самоличност в блога, когато това е с цел да обърка или заблуди останалите.

Теми и оформяне на съдържанието на публикациите

Моля, преди да пуснете нова тема, се уверете, че вече няма такава в блога. Желателно е публикациите да са ясни и съдържателни, да казват нещо ново и полезно за читателя и да са свързани с тематиката на блога.

Реклама

Допуска се реклама и представяне на фирми в публикациите, но те трябва да са част от смислена статия с интересна информация.

Връзки към други сайтове или реклама под каквато и да е друга форма са разрешени само след изричното разрешение на MebelenBlog.com.

Пишете на кирилица и граматически правилно

Моля пишете мненията и статиите си на кирилица и граматически правилно. MebelenBlog.com е български сайт и официалният език и писменост в него са българските. Коментари, написани на кирилица, но съдържащи например „4″ вместо „Ч“ или „6″ вместо „Ш“, са силно нежелателни.

Коментари, написани изцяло на латиница, ще бъдат изтривани!

***

С влизането или регистрирането си в блога, Вие декларирате, че сте запознати с настоящите Условия за ползване на блога.

MebelenBlog.com си запазва правото да променя Условията за ползване на блога по всяко време, без изрично да уведомява за това потребителите.

Последна промяна: 24.03.2014 г. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back to Top
Exit mobile version