Топ 10 модерни интериора за спалня

Последна промяна: ноември 3rd, 2021 в 01:27 am


Поставяме началото на нова рубрика в Мебелен Блог – Интериор Топ 10. В нея ще Ви показваме 10 интериорни дизайна на различни вътрешни пространства, които са ни впечатлили. Започваме с Топ 10 модерни интериорни решения за спалнята.

Ако смятате, че някой дизайн е по-подходящ за топ 10, пишете ни в коментар. Също така приемаме предложения за нови топ 10 интериорни идеи.

* * *

Като за първи път не сме подредили интериорните дизайни по определен признак. Просто избрахме десет, които ни впечатлиха изключително много и решихме да ги споделим с вас.

А ето и самата класация на 10-те най-добри спални според нас:

Спалня 1 от топ 10

Първите две снимки представят спалня с вана от два различни ъгъла. Кой не си мечтае за вана в спалнята – звучи толкова романтично и същевременно ексцентрично… Но въпреки това ние лично сме във възторг от идеята!

Топ 10 модерни интериора за спалня 1

Топ 10 модерни интериора за спалня 2

Спалня 2 от от топ 10

Кремава спалня спалня с ориенталски полъх, благодарение на покривката с ресни и големите флорални мотиви по пода

Топ 10 модерни интериора за спалня 3

 

Спалня 3 от от топ 10

Още една идея за спалня в кремави цветове, но този път нюансите са туширани. Цялостното излъчване е артистично, като особено впечатление прави нестандартното решение за стените на спалнята с изградени специални ниши от двете страни на картината, в които са сложени нощните лампи с модернистичен дизайн.

Топ 10 модерни интериора за спалня 4

 

Спалня 4 от от топ 10

Изключително семпъл и модерен интериор. Напомня спокойно море в топъл ден – чудесно решение за спалнята – стаята, в която се очаква атмосферата да е най-релаксираща.

Обърнете внимание на играта на светлината от окачения таван – чрез тази техника се акцентира върху релефа и детайлите на повърхността на стената.

Топ 10 модерни интериора за спалня 5

 

Спалня 5 от от топ 10

Това, няма да крием, е един от фаворитите ни. Изключително женствен дизайн в лилаво. Може много да се говори за символиката на лилавото и защо то е подходящо само в определени случаи за интериора на спалнята, но в конкретния дизайн цветът е чудесно нюансиран и „дозиран“. Дизайнът отчетливо набляга на нежността и женското присъствие. Особено впечатлени сме от фрагментираната картина на стената, допълваща усещането за уют и красота в спалнята.

Топ 10 модерни интериора за спалня 6

 

Спалня 6 от от топ 10

Един дизайн, сякаш сътворен около картината. Фокусът на целия интериор е върху нея. Погледът веднага и непреодолимо е  привлечен от нея и трудно можеш да откъснеш очи, за да разгледаш останалата част от вътрешния дизайн на спалнята. И след като все пак успееш, единственото усещане и спомен са отново върху изкството на стената. Впечатляващо!

Топ 10 модерни интериора за спалня 7

 

Спалня 7 от от топ 10

Лек, свеж и класически минималистичен дизайн за спалня. Красиво и семпло – без излишни или натрапчиви  елементи. Всичко е поставено на точното място, прекрасно комбинирано, без да създава напрежение и умора. Още една чудесна идея за стая за почивка.

Топ 10 модерни интериора за спалня 8

 

Спалня 8 от от топ 10

Още един модерен интериорен дизайн на спалня с ориенталски мотиви. Тук усещането за Изтока е много по-силно акцентирано с помощта на различни интериорни елементи и декорации, цветове и мебелен дизайн. Особено впечатление прави спалнята, която изглежда по-широка и ниска, отколкото сме свикнали, а като се добави и спалното бельо, направо потъваме в света на Шехерезада и нейните 1001-на нощи…

Топ 10 модерни интериора за спалня 9

 

Спалня 9 от от топ 10

Предпоследният интериор от колекцията ни е една обикновена спалня. Всъщност, не е чак толкова обикновена. С помощта на фототапети (които до скоро ни се виждаха безвъзратно остарели) този интериор е оживял в магическа гледка за всяко око и от всички ъгли на спалнята.

Топ 10 модерни интериора за спалня 10

 

Спалня 10 от от топ 10

Сюрреалистичен интериорен дизайн на спалня с великолепна гледка. Всичко във вътрешното оформление като че ли е извадено от приказка за горски феи. Овалните линии, огромният прозорец с гредка към водната шир и града по залез и нестандартната форма на столовете на дървената тераса – всичко нашепва „магия“. Особено като добавим нежните цветове и „висящото“ във въздуха легло…

Топ 10 модерни интериора за спалня 11

 

 

* * *

Не сте ли очаровани? Кажете какво ви допада и кое бихте променили. Насреща сме за още креативни дизайнерски идеи за оформяне на интериора в различни помещение!

Back to Top